“Megbízatásunk: a Nemzet!”

Legújabb bejegyzéseink:

Hírek hónapok szerint:

.

Oldal megosztása
a közösségi médián:

Meghívó: Remény Útja 2017

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk megívni Önt az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Remény Útja megemlékezésre, melynek folyamán a résztvevők a második világháborút követő délvidéki vérengzések magyar és német áldozataira fognak közösen emlékezni. A rendezvényre Pécsett kerül sor, 2017. január 23-án (hétfőn), 13.15-kor. A rendezvény idején a résztvevőkkel a pécsi Kossuth téren gyülekezünk, és onnan közösen sétálunk fel a Kálvária dombra, ahol megemlékező beszédet mond Decsi István, Pécs Város alpolgármestere, Andócsi János, az Eszéki Magyar Oktatási és Művelődési Központ igazgatója, valamint Barkóczi Csaba, a Kosztolányi Dezső Céltársulás elnöke. A műsorban közreműködnek a pécsi Széchenyi István Gimnázium és a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának tanulói.

A rendezvény kezdeményezője és szervezője a Kosztolányi Dezső Céltársulás, fővédnöke Dr. Őri László, Pécs Város alpolgármestere.
A megemlékezésen, melyre harmadszor kerül sor Pécsett, az elmúlt évek tapasztalatai alapján több száz érdeklődő várható. A rendezvény plakátját, valamint a tavalyi megemlékezésről készült néhány fotót mellékelten küldjük.

Egyéb információ honlapunkon: http://kosztolanyiceltarsulas.hu/

A meghívót ide kattintva töltheti le.

Szeretettel várjuk Önt és barátait, ismerőseit a megemlékezésen!

Pécs, 2017. január 15.

Üdvözlettel,
Barkóczi Csaba
elnök
Kosztolányi Dezső Céltársulás