“Megbízatásunk: a Nemzet!”

Legújabb bejegyzéseink:

Hírek hónapok szerint:

.

Oldal megosztása
a közösségi médián:

Önkénteseink is bekapcsolódnak a Lakiteleki Népfőiskola Zenta Kollégiumának munkájába

12644878_1266881283327072_2165578797755902296_n
Mateescu Gabriel

Az IKON (Ifjú Konzervatívok a Nemzetért) és a Kosztolányi Dezső Céltársulás képviseletében február elején lezajlott egyeztetés értelmében egyetemista önkénteseink is részt vehetnek a Lakiteleki Népfőiskola Zenta Kollégiumának márciusi terepkutatásában. Erről állapodott meg Hágen Ádám, az IKON szervezője, valamint Barkóczi Csaba és Somogyi Bálint, a Céltársulás képviseletében. A Kosztolányi Dezső Céltársulás keretében kiutazó pécsi csapat munkáját a helyszínen erdélyi származású önkéntesünk Mateescu Gabriel fogja koordinálni.

2016. március 18-26. között kerül sor a Lakiteleki Népfőiskola Zenta Kollégiumának terepkutatására, értelemszerűen a délvidéki, többségében magyarok lakta Zenta Városban.

A résztvevőknek szállást, étkezést, az utazás költségét téríti a kollégium, valamint ösztöndíjat biztosít.

A kutatásban való részvétel az önéletrajzban is jól mutat, előnyt jelenthet Msc, vagy PhD felvételinél, valamint kiváló kapcsolatépítési lehetőség a hasonló szakterületen dolgozó, vagy a téma iránt érdeklődő fiatalok körében.

A kutatásra limitált számban fiatal kutatókat, hallgatókat delegálhat a Kosztolányi Dezső Céltársulás is, így aki szeretne csatlakozni és kihasználni ezt a remek lehetőséget, az info@kosztolanyiceltarsulas.hu-n jelentkezhet.

Jelentkezni az info@kosztolanyiceltarsulas.hu címen lehet.