“Megbízatásunk: a Nemzet!”

Legújabb bejegyzéseink:

Hírek hónapok szerint:

.

Oldal megosztása
a közösségi médián:

Ösztöndíj lehetőség a Kosztolányi Dezső Céltársulásnál önkéntességet vállaló egyetemistáknak!

ösztöndíjJártál már határon túli magyar lakta területeken? Ha szeretnél most újra itt a lehetőség! A Kosztolányi Dezső Céltársulás tagjai rendszeresen járnak, és fogadnak vendégeket Délvidékről, Horvátországból, Muravidékről, Kárpátaljáról, Erdélyből és Felvidékről. A hozzánk csatlakozó hallgatók számos izgalmas és érdekes programon vehetnek részt, mint a különböző drávaszögi halásznapok, határon túli nyári egyetemek, közös túrák, táborozások és táboroztatások, délvidéki ifjúsági fesztiválok látogatása, amelyek során életre szóló baráti kapcsolatokat és ismeretségeket építhetnek határon túli magyar fiatalokkal.
A szervezet jelenleg is várja azokat az önkénteseket, akik aktívan részt vennének a honlapon szereplő rendezvényeken, esetleg segítenek azok szervezésében.
A Céltársulás által szervezett nemzetközi események szervezésében aktívan részt vevő hallgatók nem csak tapasztalatot/kapcsolatot szerezhetnek, írásos igazolást is adunk, amely ösztöndíjakhoz és nem utolsó sorban a leendő Önéletrajzban is szépen szerepelhet.

Egy egyetemistának az ösztöndíjakról sem szabad elfeledkeznie! De milyen ösztöndíjról is van szó?

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem EHÖK részönkormányzatainak pályázataira tudjátok beadni a jelentkezéseteket. E pályázat neve Intézményi Szakmai és Tudományos Ösztöndíj (ISZT/ISZTÖ).
Az említett ösztöndíjat karonként eltérően 3 esetleg 4 kategóriában tudjátok megpályázni. Ezek a kategóriák pedig: Tudományos, Kulturális, Sport és Művészeti.
A Céltársulás rendezvényeinek szervezésért kapott igazolásokat a kulturális résznél tudjátok feltüntetni. Itt is több lehetőség van, különböző pontokért. Amennyiben figyelembe vesszük azt, hogy a Kosztolányi Dezső Céltársulásnak hány nemzetközi rendezvénye volt, úgy csak pár esemény szervezésével már megannyi pontot összegyűjthetnek az aktívabb fiatalok!
Pályázatra fel!

További információ:
Dukai Edit, ösztöndíj referens
dukai.edit@kosztolanyiceltarsulas.hu