“Megbízatásunk: a Nemzet!”

Legújabb bejegyzéseink:

Hírek hónapok szerint:

.

Oldal megosztása
a közösségi médián:

Egyetemista és főiskolás Találkozó és Vezetőképző

2016. február 13-14-én, hétvégén tartotta Pécsett első Egyetemista Találkozó és Vezetőképző címmel felsőoktatási intézmények közötti csapatépítő rendezvényét a Kosztolányi Dezső Céltársulás, melyre Szegedről, Pécsről és Kaposvárról érkeztek lelkes fiatalok.

DSCF8849A program során a vendégek egy rövid köszöntőt és programismertetést követően szombaton ebéd után a pécsi Para Parkba látogattak, ahol különböző ügyességi szabaduló és oknyomozó játékokon vettek részt kevert csapatokban, amit késő délután közös vacsorafőzés követett. Az est szakmai programjaként Barkóczi Csaba tartott ismertetőt a Kosztolányi Dezső Céltársulás előtt álló feladatokról és kihívásokról, a szervezet egyre nagyobb nyilvánosság előtti megjelenéséről és megismertetéséről, valamint a pécsi programszervezés két éves gyakorlatáról, az első kudarcokról és az azt követő sikerekről. A vacsorát követően ismerkedős játékokra került sor a Pannon Magyar Házban, majd a pécsi Cooltour Caféban folytatódott az este.

Vasárnap reggeli után a TV-toronyba látogattak a résztvevők, ebéd után pedig városnézés következett, a Barbakántól a Zsolnay Negyedig, ahol Kovács Gyula édességkészítő mester bemutatója koronázta meg a napot.

A rendezvény főszervezői Engert János és Sternóczky Karolina voltak.

A következő hasonló rendezvényre májusban Szegeden fog sor kerülni.